29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 08.03.2021 11:15 | Son Güncelleme: 16.02.2022 15:14

Megan Markle'dan Kraliyet ailesine ırkçılık suçlaması

Prens Harry ve Megan Markle, Amerikalı ünlü sunucu Oprah Winfrey'e konuk oldu
Megan Markle'dan Kraliyet ailesine ırkçılık suçlaması

2018'de evlenen Prens Harry ve Afro Amerikalı aktrist Megan Markle, Amerikalı ünlü sunucu Oprah Winfrey'in CBS televizyonunda yayımlanan programına konuk oldu. Oğlu Archie'ye hamilelik süreci hakkında konuşan Markle, "Bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler, ona güvenlik tanınmayacağını söylediler. Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu ve bu durumdan endişeleniyorlardı" diye konuştu. Markle, bu konuşmaların kimler tarafından yapıldığını ise açıklamadı.

“Kate iyi biri''

Düğünden önce Cambridge Düşesi Kate Middleton'ı ağlattığına dair basında çıkan haberleri yalanlayan Markle, gerçeğin tam tersi olduğunu iddia etti: "Kate düğünümüzden birkaç gün önce çiçekçi kız elbiseleri nedeniyle beni ağlattı ve incitti. Ancak sonrasında özür diledi, o iyi biri." Markle Kraliyet ailesi içinde çok mutsuz olduğunu ve intiharı düşündüğünü de sözlerine eklerken, "Artık yaşamak istemiyordum" ifadesini kullandı.

Prens Charles Harry ile görüşmüyormüş

Prens Harry ise Kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılma sürecini Oprah Winfrey'e anlattı. “Anlayışsızlıkları ayrılmamıza sebep oldu“ diyen Harry, annesi Prenses Diana'nın 1997'deki ölümünü hatırlatarak bunun bir kez daha yaşanmasından endişe ettiğini dile getirdi. Babası Prens Charles'ın telefonlarını açmadığını ifade eden Harry, "Babaannem Kraliçe Elizabeth ile bugüne kadar 3 kez telefonda konuştuk, babam Prens Charles ile de 2 kez konuştuk ancak sonra telefonlarıma cevap vermemeye başladı" dedi.

İkinci bebekleri kız olacak

İkinci çocuklarının cinsiyetlerini ilk kez CBS'deki programda duyuran çift, kızları olmasını beklediklerini ifade etti. Çift, geçtiğimiz ay ikinci çocukları olacağını kamuoyuyla paylaşmıştı.