29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 16.04.2021 06:00 | Son Güncelleme: 16.02.2022 15:15

Hayat bu programlara güzel bu programlara güzel

Hayat bu programlara güzel bu programlara güzel
Defne Akman
Yaşadığı yeri, büyük şehri, hayat tarzını beğenmeyenler; sağlığını korumak, evini güzelleştirmek, hayatını toptan değiştirmek, doğayla barışmak isteyenlerin her biri için rehber programlar seçkisi.
Havuzun Kralları
Havuzun Kralları
Havuzun Kralları – DMAX Kelly ve ekibi inanılmaz tasarımlarıyla, hayal güçlerini serbest bırakıp bahçelerini güzelleştirmek isteyen müşterileri için havuzlar inşa ediyor. Hafta içi her gün DMAX’ta. The Goop Lab – Netflix Gwyneth Paltrow ve ekibi, sağlık, yaşam tarzı ve enerji konularıyla ilgili yenilikleri araştırıyor ve deneyimliyorlar. Göl Evleri – TLC Bütçeyi zorlamadan, hayalinizdeki göl evini yapmak mümkün mü? Hafta içi her gün TLC’de.
İstanbul Hesabı
İstanbul Hesabı
İstanbul Hesabı – Gain Ahmet Mümtaz Taylan cebinde 50 TL ile İstanbul’un bilumum semtlerine giderek oraların kültürünü ve tadını nasıl çıkaracağımızı anlatıyor. George Clark’s Old House New Home – Blooomberg HT Mimar George Clark, tarihi yapılardan, eski çiftlik evlerine kadar birçok farklı projeyi yaratıcı çözümlerle çağdaş kullanıma uygun hale getiriyor. (Pazar 22:00) Tidying with Marie Kondo – Netflix Eviniz üstünüze üstünüze mi geliyor, aradığınızı bulamıyor musunuz? Marie Kondo, hayatınızı ve evinizi düzenlemek için imdadınıza yetişti.
Şehirden Uzakta
Şehirden Uzakta
Şehirden Uzakta– BeIN Connect  Emlak uzmanları şehirden uzakta yaşamak isteyen aileler için yaratıcı mimari çözümler sunarak, bütçelerine uygun evleri bulmalarına yardımcı oluyor. Kırsalda Yaşamak Zor – DMAX Şehir hayatından bıktınız, artık doğanın kalbinde yaşamak istiyorsunuz. Peki sandığınız kadar kolay mı? Doğada yaşamınızı sürdürebilmeniz için gereken bilgiler hafta içi her gün DMAX’ta. Bir Şifa Bağımlısının İtirafları – Gain Ela Başak Atakan’ın gerçek hikayesini anlattığı kitabından uyarlanan programda, alternatif tedaviler ve kişisel gelişim alanlarındaki farklı uygulamalar, etkileriyle beraber anlatılıyor. Ufak Tefek Lüksler – TLC Tiny House akımından etkilenerek, böyle evlerin hayalini kuranların imdadına yetişen Spiess ailesi, küçük olmasına rağmen lüksten geri kalmayan yaratıcı tasarımlarıyla seyircileri şaşırtıyor. Hafta içi her gün TLC’de.