19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 12.02.2021 06:00 | Son Güncelleme: 16.02.2022 15:14

İnsan kendini güldüreni sever

İnsan kendini güldüreni sever
Asuman Turhan
Herkes beraber kahkahalar atacağı birilerini arıyor aslında. Gerçek hayatta kim buluyor bilinmez ama en azından bu dizilerdeki karakterler için sevinebiliriz.
Brooklyn99
Brooklyn99
Brooklyn99 İki rakipken iki âşığa dönen ama rekabeti de asla bırakmayan Jack Peralta ve Amy Santiago en eğlenceli ve en komik çiftlerden. Birbirlerine yaptıkları eşek şakaları ve aralarındaki çekim gücü Brooklyn99’ı izleme sebebi. (Netflix) Friends Ekranın en komik çifti diyebiliriz. Aşklarını saklarken de tatlıydılar Monica evlenme teklifi ettiğinde de. Aşka dair umut veren Monica ve Chandler’a kalp. (BluTV) Atpycal Otizmli Sam’in ailesi ve okul çevresiyle yaşadıklarını seyrettiğimiz dizide, aşkın normal ve anormal etkisini görüyoruz. Sam ve Paige’in aşkı ergenliğin başımıza ne belalar açtığını hatırlatıyor bize. (Netflix)
The Big Bang Theory
The Big Bang Theory
The Big Bang Theory Neyse ki Sheldon, Amy’ye aşık oldu da bizi android olmadığına veya mitoz bölünmeyle çoğalacağını ikna etti. Dahi deliler bile aşk devreye girince normalleşme sinyali verebilir. (BluTV) The Office Duygularını bastıran yetişkinlerin yaptığı salaklıkları Jim ve Pam sayesinde nerdeyse üç sezon boyunca izliyoruz. Mükemmel çift diye bir şey varsa o tuhaf Dunder Mifflin evreninde aşk yaşayan Jim ve Pam’dir. (Prime Video) How I Met Your Mother Sekiz sezon boyunca bir kere ayrıldıklarını gördüğümüz Marshmallow ve Lillypad aşkın asla ölmeyeceğini,  iki ruh birbirine uygunsa dönüp dolaşıp birbirini bulacağını hatırlatıyor. Aşkta heyecanınızı siz öldürmediğiniz müddetçe hep sürer. (Netflix) Modern Family Birbirlerinden farklı iki insanın birbirine aşkla bağlı olması “Ey aşk, sen nelere kadirsin” dedirtir hepimize. Modern Family’den hangi çifti bu yazıya alsam diğerlerinin boynu bükük kalırdı. Jay-Gloria, Phil-Claire, Mitchell-Cameron  modern dünyanın en harika ve en normal çiftleri. (Netflix)
The Good Place
The Good Place
The Good Place Dünyada yedikleri nanelerin sonucunda arafta takılıp kalan Eleanor ve Chidi’nin o güzel yere ulaşmaya çalışırken yaşadıkları her şey, ‘ruh ikizi’ diye bir şey var dedirtiyor. (Netflix)