24 Nisan 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 10.11.2022 21:32 | Son Güncelleme: 10.11.2022 21:40

Sotheby’s Hermes Kelly çantayı yarım milyon dolara satışa çıkarıyor

Sotheby’s özel bir Hermes Kelly çantayı yarım milyonun üzerinde bir fiyata satışa sunuyor. Müzayede evinin temsilcileri çantanın oldukça nadir olan bir ürün olduğunu söyledi
Sotheby’s Hermes Kelly çantayı yarım milyon dolara satışa çıkarıyor

Sotheby’s müzayede evi, nadir bulunan el çantasını özel bir satışta, yarım milyon doların biraz üstünde bir fiyata satışa sunuyor. Hermes Kelly 25'in, bu yıl içinde satılan Kelly 28’in fiyatını geçmesi bekleniyor. Bir Sotheby's temsilcisine göre, o da özel bir satışta 513 bin dolara satıldı. 

Satış, bazı ultra lüks el çantalarının, Hermes International'ın sınırlı üretim kapasitesi nedeniyle yeniden satış pazarında, mağazalardakinden daha yüksek fiyatlara ulaşacak kadar güçlü talep gördüğünün bir işareti olacak. 

Bu yıl üretilen çanta beyaz himalaya timsahı derisi çanta 18 ayar beyaz altın kaplamalara sahip. Tokası ve kilidi 258 elmasla süslendi. Paris'teki Sotheby's'deki özel satıştan sorumlu olan Aurelie Vassy, ​​daha küçük çantaların uluslararası alıcılar tarafından tercih edilme eğiliminde olduğunu bu nedenle, bu çantanın Kelly 28’den daha değerli olduğunu söyledi.  Sotheby's, çantanın tam fiyat etiketini açıklamayı reddetti.