25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.05.2022 10:26 | Son Güncelleme: 29.05.2022 10:34

Camila Cabello UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde sahne aldı

Camila Cabello, Şampiyonlar Ligi finali öncesi Stade de France performans sergiledi. Ünlü yıldızın enerjik şovu, taraftarlarla yaşanan arbede yüzünden geç başlasa da beğeni toplandı
Camila Cabello UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde sahne aldı

Şarkıcı ve söz yazarı Camila Cabello, dün akşam Şampiyonlar Ligi’nin Paris’te gerçekleşen final gecesinde sahne aldı. 25 yaşındaki şarkıcı beyaz, püskül detaylı bikinisiyle muhteşem bir şova imza attı. 

Camilla’nın göz kamaştıran performansı, maç gibi stadyumun dışında polisin gaz bombası attığının duyurulması üzerine 25 dakika ertelendi. Ancak performans geç başlasa da vokal becerilerini sergileyen yıldız hayal kırıklığına uğratmadı.Liverpool ve Real Madrid taraftarlarına coşkulu bir performans sunan genç yıldız kostümünü beyaz yüksek topuklu çizmelerle tamamladı. Göz alıcı bir makyaj yapan Cabello, buğulu bir göz makyajı ve mat bir ruj tercih etti. Camila hem boynuna hem de beline küpeler, yüzükler ve zincirlerle dolu altın takılar taktı. Gösteri sırasında büyük bayraklar taşıyan çok sayıda dansçı da ünlü şarkıcıya eşlik etti. Parlak giyimli müzisyenler de Amerikan-Küba yıldızını çevrelerken davul çaldılar. Camilla, büyük karşılaşma öncesi sergilediği performansına en büyük hitlerinden biri olan Senorita’yı söyleyerek başladı. Yetenekli şarkıcı, Bam Bam ve Don't Go Yet de dahil olmak üzere birçok popüler parçasını seslendirdi.