19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 15.05.2022 10:34 | Son Güncelleme: 15.05.2022 11:01

Oksijen'den İstanbul rehberi: 15 Mayıs Pazar günü için öneriler

Bahar havasının hakim olduğu bir İstanbul'da pazar gününün tadını çıkarmak için çok fazla seçenek var. Biz de bazılarını sizin için derledik. Oksijen'den şehir rehberi: Konser, mekan, podcast ve dizi
Oksijen'den İstanbul rehberi: 15 Mayıs Pazar günü için öneriler

Yağmur Akpınar'dan kültür-sanat önerileri

Fatma Turgut Vadi Açıkhava’da

Turkcell Vadi'de gerçekleşecek konser serisinde bu hafta Fatma Turgut var. 15 Mayıs akşamı müzikseverlerle buluşacak olan sanatçıyı açık hava ambiyansında izlemek çok keyifli olacak.  

Selim Karakaya'dan podcast önerileri

Nereden Başlasam


Mirgün Cabas
ve Can Kozanoğlu bir tür seminer ile karşımızda. Her bölümde, ortada keşfedilecek bir kavram ya da konu ve onu ustalıkla anlatacak bir uzman var. Cumhuriyet dönemi mimarisinden, blockchain teknolojisine kadar, öğrenmeye meraklı olduğumuz birçok konu için gerçekten de önemli bir başlangıç kaynağı.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple

Kendine İyi Davran

İhtiyaç duyulan duygularla ilgili çıkış noktası oldukça net: Kendini keşfet, motive ol ve yüzleş.  Klinik Psikolog Beyhan Budak’ın YouTube kanalı için hazırladığı kısa yayınlar çok seviliyor. Görsel olarak takip edemeyenler için yayınlar podcast mecralarına da yükleniyor.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple

Memet Özer'den mekan önerisi

Ali Ocakbaşı Kuruçeşme


Belki de şehirde bu kadar denizin üzerinde kebap yiyebileceğiniz tek adres. Denizin üzerinde derken hiç abartmıyorum. Kuzu Küşleme ve Katmer denenmeli. Pazar öğleden sonrası için çok keyifli olacaktır.

Ekran önerisi

Why Didn’t They Ask Evans?


Agatha Christie
’nin 1934 tarihli ikonik romanından uyarlanan Why Didn’t They Ask Evans? dört bölümlük bir mini dizi ve BluTv’den izlenebiliyor.  House dizisiyle tanınan Hugh Laurie tarafından uyarlanan ve yönetilen dizinin başrollerini Will Poulter ve Lucy Boynton paylaşıyor.  

Dürüst ve sevimli genç Bobby ile zeki ve soğukkanlı Frankie’nin kayıp bir golf topunun peşinden koşarken son sözleri ‘Neden Evans’a sormadılar?’ olan ölü bir bedenle karşılaşmaları ikiliyi beklenmedik bir araştırmanın içine sokar. Ellerinde ölü adamın cebinden çıkan güzel bir genç kadının fotoğrafıyla birlikte bu gizemli soruya cevap arayan Bobby ve Frankie, kendilerini nefes kesen bir suç operasyonunun ortasında bulurlar. Çabucak izlenen, ruh dinlendirici dizilerden.