29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 07.04.2022 10:41 | Son Güncelleme: 07.04.2022 10:55

Jason Momoa: Hızlı ve Öfkeli'de yanlış anlaşılan birini canlandıracağım

Hızlı ve Öfkeli'nin (Fast and Furious) 10'uncu ve son filminde kötü adamı canlandıracak Jason Momoa, karakteri ve proje hakkında konuştu
Jason Momoa: Hızlı ve Öfkeli'de yanlış anlaşılan birini canlandıracağım

Yasadışı sokak yarışı merkezli aksiyon filmi Hızlı ve Öfkeli'nin (Fast and Furious) ilki, 2001'de vizyona girdi. 22 yıl önce seyirciyle buluşan ve bugüne kadar 9 kez beyazperdeye aktırılan proje, Universal’ın en çok gelir getiren zincir filmi haline geldi. 19 Mayıs 2023’te sinemalarda olacak 10 filmle final yapmaya hazırlanan Hızlı ve Öfkeli'nin (Fast and Furious) yeni projesinden de ayrıntılar da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Yeni kötü adam Momoa

Her ne kadar serinin finaline ilişkin detaylar gizli tutuluyor olsa da orijinal oyuncu kadrosunun çoğunun final için geri döneceği biliniyor. Jason Momoa ise kadroya yeni katılan bir isim olarak filmin kötü adamını canlandıracak.

"Theron ile çalışacağım için heyecanlıyım"

ET ile bir röportaj gerçekleştiren Jason Momoa canlandıracağı karakter için "Harika biri. Sıradan biri. Yanlış anlaşılıyor" dedi. Jason Momoa film için ise " Öncelikle Charlize Theron ile çalışıyorum, ki bu beni gerçekten heyecanlandırıyor. O harika" dedi.

Hızlı ve Öfkeli 10 hakkında bilinenler

-Seri iki bölümlük bir finalle sona erecek. İlk bölüm yani Hızlı ve Öfkeli 10, Mayıs 2023'te gösterime girecek. Kısa bir süre sonra da finalin ikinci bölümü yani serinin on birinci filmi vizyona girecek. 

-Daha önceki filmlerin olduğu gibi dokuzuncu filmin de yönetmeni olan Justin Lin, 10’uncu film için yeniden kamera arkasına geçecek.

-Yeni film, Vin Diesel, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Michelle Rodriguez, Ludacris ve diğer oyuncuları yeniden bir araya getirecek.

-Daha önce kötü karakterleri canlandıran; Charlize Theron, John Cena ve Idris Elba gibi yıldızların arasında eklenen son isim Jason Momoa olacak. 

-Serinin Dominic Torreto'su Vin Diesel'in final için geri dönme çağrısı yaptığı Dwayne Johnson (Hobbs) bu teklifi reddetti. The Rock lakaplı oyuncu, Diesel'i manipülatör olmakla suçladı ve bir daha projede yer almayacağını açıkladı.