20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 16.05.2022 18:19 | Son Güncelleme: 16.05.2022 18:32

Paramonut Global uluslararası işbirlikleri için yeni yöneticilerini duyurdu

Paramount Global, online yayın platformlarının uluslararası işbirliklerini genişletmek için yaptığı yeni atamaları açıkladı
Paramonut Global uluslararası işbirlikleri için yeni yöneticilerini duyurdu

Paramount Global bugün, şirketin online yayın platformları Paramount+ ve Pluto TV'nin uluslararası işbirliklerini genişletmek için yaptığı önemli liderlik atamalarını duyurdu. Paramount Plus’ta uluslararası genel müdür olan Marco Nobilli, başkan yardımcılığına terfi etti. Pluto TV’nin uluslararası genel müdürü Oliver Jollet de başkan yardımcılığına yükseltildi.  Nobili ve Jollet, International Networks, Studios ve Streaming Başkanı ve CEO'su Raffaele Annecchino'ya ve Streaming Başkanı ve CEO'su Tom Ryan'a ikili rapor verecek.

"2022 yeni stratejimiz için önemli bir yıl olacak"

CEO Raffaele Annecchino yaptığı açıklamada “Online yayın platformlarımızı uluslararası alanda genişletmek bizim için muazzam bir fırsat. 2022 bu stratejimiz için çok önemli bir yıl olacak. Paramount+ ve SkyShowtime’ın 2022 yılının sonunda 60’tan fazla pazara genişlemesi bekleniyor. Pluto TV ise dünya çapında genişlemeye devam ediyor. Marco ve Olivier'in liderliğinin, fırsatı yakalamamızı ve entegre küresel yayınlarımızıa yönelik ilerlememizi geliştirmemizi sağlayacağından eminim” dedi.

Daha önce Paramount Global'in yayın bölümü için Uluslararası Pazarlama, Veri ve Analitik Kıdemli Başkan Yardımcılığı yapan Nobili, artık İçerik Pazarlama, Dağıtım, Veri ve Operasyonlar dahil olmak üzere Paramount+ için ABD dışındaki tüm operasyonları denetleyecek.  Nobili ayrıca daha önce Netflix ve Amazon gibi şirketlerde de çalıştı.  Pluto TV'nin uluslararası düzeyde Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü olarak da görev yapan Jollet, 30 ülkede yayında olan Pluto TV’yi genişletmek için öncülük edecek.