07 Haziran 2026, Pazar
Gece Modu Gece Modu Gündüz Modu Gündüz Modu
Haber Giriş: 20.05.2026 09:56 | Son Güncelleme: 20.05.2026 10:01

Ankara'da tren seferlerine düzenleme: Bazı duraklar hizmet vermeyecek

TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü, Ankara'daki banliyö ve bölgesel tren seferlerinin bazı duraklarda hizmet vermeyeceğini duyurdu
Ankara'da tren seferlerine düzenleme: Bazı duraklar hizmet vermeyecek
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü, Etimesgut Havaalanı bağlantı yolu çalışmaları nedeniyle 21 Mayıs ve 27 Mayıs günlerinde 10.00-16.00 saatlerinde Ankara'daki banliyö ve bölgesel tren seferlerinin bazı duraklarda hizmet vermeyeceğini bildirdi.

Müdürlüğün NSosyal hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunuldu. Ankara'daki Etimesgut Havaalanı bağlantı yolu çalışmaları nedeniyle Havadurağı-Yıldırım durakları güzergahında altyapı çalışması yapılacağı belirtilen paylaşımda şunlar kaydedildi:

"Bu kapsamda yalnızca 21 Mayıs ve 27 Mayıs (2 gün) tarihlerinde saat 10.00-16.00'da demir yolu hattı tren trafiğine kapalı olacaktır. Bu saatlerde, Kayaş-Sincan güzergahında çalışan banliyö trenlerimiz yalnızca Kayaş-Behiçbey arasında sefer yapacaktır. Ankara-Polatlı bölgesel trenlerimiz ise yalnızca Sincan-Polatlı'da işletilecektir. Yolcularımızın seyahatlerini buna göre planlamalarını önemle rica eder, iyi yolculuklar dileriz".

Kaynak: AA