25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 02.06.2022 11:24 | Son Güncelleme: 02.06.2022 13:09

Winona Ryder 22 yıl önce hırsızlık yaptığı Marc Jacobs'ın yüzü oldu

Ünlü yıldız Winona Ryder 2001 yılında mağazasından kıyafet çalarken yakalandığı Marc Jacobs'ın yeni çantası için kamera karşısına geçti
Winona Ryder 22 yıl önce hırsızlık yaptığı Marc Jacobs'ın yüzü oldu

Winona Ryder, Marc Jacobs'ın J Marc omuz çantasının kampanya yüzü oldu. Fotoğraf çekimi için kamera karşısına geçen ünlü yıldız 90’lı yılların parlak günlerine geri döndü.  50 yaşındaki oyuncu, fotoğraflarda otuz yılı aşkın bir süredir edindiği grunge glam tarzındaki görünümüyle yaşsız görünüyordu. İkonik aktrisin kırpılmış esmer bukleleri, Reality Bites günlerini çağrıştıran bir tarzda ön parçalar gözlerinin üzerine çekilerek kulaklarının arkasına atılmıştı. 

Uzun süredir Marc Jacobs'ın ilham perisi olan Winona, çeşitli reklam kampanyalarında onlarca yıldır bu üretken tasarımcıyla çalıştı. Dikdörtgen deri çanta, tümü Ryder tarafından sergilenen üç şekilde kullanılabiliyor; el çantası, omuz çantası veya çapraz çanta olarak. Markanın internet sitesinde çantanın fiyatı 5 bin 104 lira olarak belirlendi. 

Instagram/marcjacobs

Hırsızlık olayına rağmen yıllarca beraber çalıştılar

Winona'nın ilk güzellik kampanyası 2016 yılındaki makyaj serisi için yine Marc Jacobs ile birlikteydi. 2001 yılında ünlü markanın mağazasında hırsızlık yapan Ryder, 2003’te yine markanın bir kampanyasının yüzü olmuştu. O yıllarda kleptomoni hastası olduğu ortaya ortaya çıkan ünlü oyuncunun bu hareketi mahkeme sürecine de taşınmıştı. 

Son birkaç yıldır Edward Scissorhands yıldızının kariyeri büyük bir yükseliş içinde. 2016 yılında Netflix dizisi Stranger Things'de Joyce Byers rolünü üstlendi. Nostaljik bilim kurgu draması, yayın ağı için beklenmedik bir yükseliş sergiledi. Dördüncü sezonun ilk kısmı geçen Cuma günü Netflix'te yayınlandı, ikinci kısım ise 1 Temmuz'da ve ardından beşinci ve son sezonda yayınlanacak. Kadroda Winona Ryder'ın yanı sıra dizi tarafından yıldızlığa yükselen David Harbour, Millie Bobby Brown ve Finn Wolfhard gibi isimler yer alıyor.