20. yüzyılın büyük kırılmalarından geçip bugünün krizlerine hâlâ dikkatle bakan bir tanık Patti Smith. Horses’tan Just Kids’e, albümlerinden kitaplarına uzanan kariyerinde Smith’in asıl meselesi hiçbir zaman yalnızca rock’n roll olmadı. Onun dünyasında şiir, inanç, kayıp, merak ve politik sorumluluk hep aynı masada oturdu.
08.05.2026 04:30
“Değişimi sanatçılar değil, halk yaratır”
80 yaşına basmanın arefesindeki Patti Smith 17 Mayıs pazar Bonus Parkorman’da sahnede olacak. Smith: “Sadece iyilik yapmak bile aktivizmdir”
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Pop müziğin zirvesinde bir genç: Olivia Rodrigo
12 Haziran 2026
“Neyse ki sesim hâlâ her notaya çıkabiliyor ve istediğim gibi şarkı söyleyebiliyorum”
05 Haziran 2026
Morricone’nin ölümsüz müziği İstanbul’da
29 Mayıs 2026
“YouTube içerik üreticisi gibi müzik yapamam”
22 Mayıs 2026
Manifest Türkiye turnesinde
Tüm Yazıları
15 Mayıs 2026