İyi Değilim Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim’de hikaye, annesini yeni kaybetmiş Mine’nin, kocası Memo ile o evi toparlamasıyla başlıyor. Sahne, Yargıcı’nın tasarımıyla; pembe çarşaflı yatağı, mutfağı ve ortadaki karton kutularıyla yaşayan bir eve dönüştürülmüş durumda. Bu ev sadece eşyaların değil, yıllardır biriktirilen sessizliklerin ve saklanan utançların da toplandığı bir yer.
26.12.2025 04:30
Hayat hakkında sorular soran bir oyun
Esra Dermancıoğlu, hem yazıp yönettiği hem de başrolünü Deniz Karaoğlu ile paylaştığı yeni oyunuyla sahneye geri dönüyor. Satsuma yapımı olan oyun, bir yas evinde başlayıp modern ilişkilerin en mahrem katmanlarına uzanan, 75 dakikalık tek perdelik bir anlatı sunuyor
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Salih Bademci ile İstanbul’un kayıp seslerinin izinde
13 Şubat 2026
Büyük Buhran’ın gölgesinde bir sırça sığınak
30 Ocak 2026
Vazgeçme cesareti veren oyun kapalı gişe
23 Ocak 2026
Güzellik bir salgın mı yoksa?
Tüm Yazıları
23 Ocak 2026