Bu aralar herkes birbirine aynı soruyu soruyor: “Bu yıl ucuza meyve yiyebilecek miyiz?” Geçen yılki rekor üretim kaybı ve rekor fiyat artışlarından sonra haklı bir soru.
22.05.2026 04:30
‘Var yılı’ geldi, Türkiye bolluk sınavına giriyor
2025’te tarım yoklukla sınanmıştı, üretim çok düşüktü. Bu sezon ise “var yılı”, yani bazı meyve ve tahıl ürünlerinde rekor üretim bekleniyor. Ama bu bolluk makul fiyat-yüksek kazanç yaratacak mı, orası belirsiz
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Yangınlar azaldı ama verdiği hasar büyüdü
07 Ağustos 2026
Sağlıklı beslenme lüks her 13 kişiden biri aç!
31 Temmuz 2026
Tarımın görünmeyen gücü: 10.8 milyar euro’luk değer
24 Temmuz 2026
Bu kez soğan değil üretici kurudu
17 Temmuz 2026
Kimyasal pestisitte sorular hiç bitmiyor
Tüm Yazıları
10 Temmuz 2026