Açılacağını duyduğumdan beri dört gözle bekliyordum! Çünkü ülkemizde Türk mutfağını temsil eden restoran sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azdı. Rüya projesine de bu yüzden çok değer veriyordum, üstelik projenin mimarı Doğuş Grubu Başkan Yardımcısı Umut Özkanca olunca heyecanım daha da artıyordu. Sevgili Umut’u çok küçük yaşlardan beri tanırım, aslında hem iyi eğitimli hem de alaylı olarak nitelendirilebilir. Çünkü mesleği aileden geliyor, rahmetli babası Rasim Özkanca, Borsa Lokantaları’nı kuran gerçek bir duayendir. Yaşasaydı oğluyla çok gurur duyacağından eminim.
02.01.2026 04:30
Boğaz’a nazır Rüya gibi yemekler
Dubai, Cannes, Riyad gibi merkezlerde de şubesi bulunan Rüya restoranlarının en yenisi Çırağan Kempinski’de. Rüya, gerçek İstanbul ve Anadolu mutfağına modern dokunuşlarla rüya gibi yemekler hazırlıyor
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Cantinery’de yeni lezzetler
09 Ekim 2026
Bizim damak tadımıza da uygun: Çok Çok Thai
02 Ekim 2026
Antalya’nın 7 Mehmet’i artık Haliç kıyısında
18 Eylül 2026
Il Sud Ristorante için köprü bile geçilir
11 Eylül 2026
Kelebekler Vadisi’nde bir lezzet vahası: Damia
Tüm Yazıları
04 Eylül 2026