"Denizdeki Kraliçe” anlamına gelen orijinal isimdeki Deniz (at Sea) İngilizcede “ne yapacağını bilemez, şaşkın, yönünü şaşırmış” gibi bir mecazi anlamda da kullanılıyor. Şaşkınlık hali filmin ana karakterlerinin içinde bulunduğu durumu o kadar iyi anlatıyor ki, filmin ismindeki bu anlamı bilince isim yerine oturuyor.
03.10.2026 22:52
Kraliçe zor durumda
Fransız oyuncu Juliette Binoche’un başrollerinden birinde olduğu, yaşlılık üzerine yapılmış en iyi filmlerden biri Queen At Sea (Kraliçe Zor Durumda) sinemalarda
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Clooney, Pattinson, Malkovich ve iki medya filmi
11 Eylül 2026
Kuşatma altındayız ama teslim değiliz
28 Ağustos 2026
Maskeler aşağı!
21 Ağustos 2026
Bir büyüme bir de olgunlaşma hikayesi
Tüm Yazıları
31 Temmuz 2026