12 Nisan 2026, Pazar
Gece Modu Gece Modu Gündüz Modu Gündüz Modu
06.03.2026 04:30

Oscar adayı Görünmez Kaza bu hafta hem ekranda hem salonlarda

İranlı yönetmen Cafer Panahi’ye Cannes’da Altın Palmiye getiren It was Just an Accident (Görünmez Kaza) birer gün arayla önce MUBI’de, ardından da salonlarda
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

MUBI’nin, ama yapımcısı ama dağıtımcısı olduğu, yılın ödüllü filmlerini “bir gün önce MUBI’de yayına alıp ertesi gün vizyona çıkarma” operasyonu tüm hızıyla (iyi ki) sürüyor. Geçen hafta başlayan Venedik galibi Father Mother Sister Brother filminden sonra sırada bir diğer büyük festivalin, Cannes’ın son galibi var. İranlı usta sinemacı Cafer Panahi’nin son filmi It was Just an Accident, önce MUBI’de , ertesi gün de sinema salonlarında gösterimde olacak.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Muammer Brav
Muammer Brav