07 Haziran 2026, Pazar
Gece Modu Gece Modu Gündüz Modu Gündüz Modu
29.05.2026 04:30

Dijital hayaletlerin romanı

Sisli otoyollar, tekno partileri, yarım kalan konuşmalar ve ansızın kaybolan bir arkadaş… 13 Haziran’da İstanbul’da okurlarıyla buluşacak olan Flaman yazar Tiemen Hiemstra’nın ilk romanı W., biten bir dostluğun hatırasına yakılan bir ağıt-roman, başka türlü bir dostluk ve kayıp hikayesi
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Hollanda ve Flaman edebiyatının çağdaş seslerini Türkçeye kazandıran KaplumbaA Kitap, önemli bir ilk roman yayımladı: Tiemen Hiemstra imzalı W. Henüz ilk romanıyla hem eleştirmenlerin hem de okurların radarına giren Hiemstra; kayboluş, dostluk, hafıza ve gençlik melankolisi üzerine kurduğu, 2023 yılında yayımlanan romanıyla ülkesinin sınırlarını aştı, büyük övgü topladı.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.