Ucunu kaçırmışım, 10 sene olmuş Berlin’e son gittiğimden bu yana. Değişmiş mi? Evet sanki. Ama bir yandan da o “cool” hal tam gaz devam. Hatta biraz daha bile rahat gördüm insanları. Açılmış mekanlar var, artık gittiğimde bulamadığım yerler oldu, ama ne gam, kış olsa, buz gibi esse, için titrese bile Berlin güzel, Berlin gidilesi.
12.12.2025 04:30
Berlin değişmiş ama hâlâ çok “cool”
Berlin’den öneriler: Auguststrasse 43’teki Hotel Amano ve House of Small Wonders, kahveci The Barn, Mitte’de dükkanlar, Paris Bar ve yemek meraklıları için Nobelhart & Schmutzig
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Uzak Doğu seyahati ve bende yarattığı algı
16 Ocak 2026
Yılın son yazısı
26 Aralık 2025
Kim geçti bu ormandan?
26 Aralık 2025
Küçük Menüler kitabı ilerliyor
19 Aralık 2025
Daha sağlıklı bir ekmek mümkün mü?
Tüm Yazıları
28 Kasım 2025