Selanik’e dönüyorum. Yaz bir nevi bitti. Konteyner ve kamp hayatı tabii ki eylül ve ekimde de devam edecek. Ama gitmeli gelmeli, biraz Selanik biraz seyahat devamında da kamp. Aslında denizin en güzel mevsimi yeni başlıyor. Aşırı sıcak gidiyor, tatlı bir serinlik akşamları ve özellikle de sabahları hissediliyor. Deniz şahane, hava limonata, tam sevdiğim mevsim.
11.09.2026 04:30
Yaz, elde kalanlarla yapılan börekle bitiyor
Selanik’e dönmeden önce eldekileri bitirmek gerekiyor. Elde bolca peynir var, o zaman bir sabaha börek yapayım dedim. Hamur tuttum. Hamur tutuvermek, el açması börek yapıvermek hâlâ oldukça yeni bir durum şahsi tarihimde. Buyrun tarifi
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Yaz falafel ve lavaşla final yaptı!
02 Ekim 2026
Hamur denemeleri… Biga mı, poolish mi?
25 Eylül 2026
Soğuk çorba sadece yoğurtla olmak zorunda değil
28 Ağustos 2026
Yaş günü için bir küçük kahvaltı menüsü
21 Ağustos 2026
Mevsime uygun kabak güzellemeleri
Tüm Yazıları
07 Ağustos 2026