2023 yılına damga vurması beklenen telefonlar

Akıllı telefonlar her yıl biraz daha gelişiyor ve kimi bazı modeller esnek ekranlı yapılarıyla kullanıcılara farklı bir deneyim sunuyor. Peki 2023 yılına hangi telefonlar damga vuracak? Hangi yeni modeller raflarda yerini alacak? iPhone 15'lerle birlikte Apple hangi radikal değişikliği yapacak?

Galerinin tamamı için tıklayınız

iPhone 15 / iPhone 15 Pro

Genelde Apple'ın her sonbaharda yeni bir iPhone çıkarmasını bekleriz ve bu yıl da durum farklı değil. Normal bir iPhone 15 ve bir iPhone 15 Pro göreceğiz. Normal ve Pro serileri arasında önemli farklar olacak olsa da, hepsinde USB-C şarj ve Dinamik Ada bulunacak. Apple'ın daha büyük bir iPhone 15 Plus da çıkarması bekleniyor. Bu model, normal iPhone için 6,1 inç ile karşılaştırıldığında 6,7 inç olacak, ancak her ikisinin de ekranları muhtemelen hala 60Hz yenileme hızlarıyla sınırlı olacak. Apple bu yıl, normal iPhone 15 modelleri için açık pembe ve açık mavi renkleri de tanıtabilir

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? İstanbul'da sabah 04.00'te özel karşılama Henry Cavill'ın yeni filmi gişede umduğunu bulamadı Bu ne ilk ne de son olacak Küresel ekonomi için neden önemli?