WhatsApp'ta herkesin bilmesi gereken ve gizli kalmış kullanışlı özellikleri

2 milyarı aşkın kullanıcısı bulunan WhatsApp diğer rakip uygulamalarda bulunmayan pek çok gelişmiş özelliğe sahip. İşte WhatsApp kullanan herkesin mutlaka bilmesi gereken o özellikler...

Galerinin tamamı için tıklayınız

WhatsApp iki telefonda nasıl çalıştırılır?

WhatsApp'ı birden fazla telefonda çalıştırmak artık mümkün. Bunun nasıl kurulacağı hakkında daha fazla ayrıntı sunan ayrı bir özelliğimiz var, ancak bunu yaptıktan sonra, WhatsApp sohbetlerinizi sunan ve her iki cihazdan da gönderip almanıza olanak tanıyan birincil bir telefona ve ikincil bir telefona sahip olabilirsiniz. İkinci cihazınızda WhatsApp'ın indirilmiş olduğundan emin olmanız gerekiyor. Ardından, Android veya iPhone'unuzda aşağıdaki adımları izleyin:

WhatsApp'ı yeni telefonunuza (veya kullanmak istediğiniz ikinci telefona) indirin > Bildirimleri ve diğer izinleri onaylayın > Numaranızı sorduğu ekranda, sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun > QR kodu oluşturmak için "Bir Cihaz Bağla "ya dokunun > Ana telefonunuzda WhatsApp'ı açın > Sağ alt köşedeki Ayarlar'a dokunun > Bağlı Cihazlar'a dokunun > "Bir Cihaz Bağla "ya dokunun ve yeni cihazınızdaki QR kodunu taramak için kamerayı kullanın.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? İstanbul'da sabah 04.00'te özel karşılama Henry Cavill'ın yeni filmi gişede umduğunu bulamadı Bu ne ilk ne de son olacak Küresel ekonomi için neden önemli?