BMGK bir haftada ikinci kez Lübnan için acil oturumla toplanacak

BMGK, Fransa'nın talebi üzerine Lübnan'daki gelişmeleri ele almak için acil oturumla toplanacak. BMGK, 20 Eylül'de de Cezayir'in talebiyle aynı gündemle toplanmıştı

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), bir hafta içinde ikinci kez Lübnan'daki gelişmeleri ele almak için acil oturumla toplanacak. Dönem Başkanı Slovenya Daimi Temsilciliğinden edinilen bilgiye göre, oturum yarın (25 Eylül) yerel saatle 18.00'de gerçekleşecek.

Açılış konuşmasını Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres yapacak. Acil oturum, Fransa tarafından talep edildi. BMGK, 20 Eylül'de Cezayir'in talebiyle acil oturumla toplanmıştı.

Tahran sakinleri bedel ödeyecek hem de çok yakında İzmir'de belediye işçilerinin grevi sona erdi İsrail İran'ın Şahrud bölgesindeki füze motoru üretim tesisini vurdu Nihat Genç entübe edildi Seferihisar'da 1 mahalle tahliye edildi Sabah kalkınca mı yoksa yatmadan önce mi duş alınmalı?