Britney Spears bebeğini kaybetti

Bir ay önce hamile olduğunu açıklayan dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears (40), nişanlısı Sam Asghari (28) ile bekledikleri bebeklerini kaybettiğini açıkladı

Geçtiğimiz ay hamile olduğunu açıklayan Britney Spears, yaptığı Instagram paylaşımında bebeklerini kaybettiğini duyurdu.

“Büyük bir üzüntüyle hamileliğin erken aşamasında mucize bebeğimizi kaybettiğimizi duyuruyoruz. Bu, her ebeveyn için yıkıcı bir zaman” diyen Spears, “Belki de hamilelik sürecinin ilerlemesini bekleyip duyurmalıydık” sözleriyle devam etti.

Bebek sahibi olmayı denemeye devam edecek

Spears, “Güzel ailemizi genişletmeye çalışmaya devam edeceğiz. Tüm desteğiniz için minnettarız. Bu zor zamanda mahremiyetimize saygı rica ediyoruz” diyerek bebek sahibi olmayı denemeye devam edeceklerini de belirtti. 

Spears, nisan ayı başlarında, 2021 eylülden bu yana nişanlı olduğu Asghari ile birlikte ilk çocuklarını beklediklerini açıklamıştı. Spears’ın eski eşi Kevin Federline ile olan ilişkisinden iki oğlu var. 

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? İsrailli bakandan Türkiye tepkisi Murat Ülker Patiswiss krizini değerlendirdi