İsrail Genelkurmay Başkanı: Ortadoğu’nun her yerine ulaşabilecek güçteyiz

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, Gazze Şeridi dışında “diğer bölgelerdeki” tehditlere karşı da harekete geçmeye hazır olduklarını belirterek, “Ortadoğu’nun her yerine ulaşabilecek güçte” olduklarını ileri sürdü

İsrail ordusunun açıklamasına göre Halevi, İsrail’in güneyindeki Nevatim Üssü’nde F-35 “Adir” savaş uçaklarının bulunduğu 140. Filo karargahını ziyaretinde konuştu.

İsrail ordusunun 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik sürdürdüğü saldırıların bir ayı geride bıraktığını kaydeden Halevi, bu sürede “Hamas’a sert darbeler vurduklarını” iddia etti.

Halevi, Gazze dışında “diğer bölgelerdeki” tehditlere karşı da harekete geçmeye hazır olduklarını ifade ederek, “Bu üs Ortadoğu'nun her yerine ulaşabilecek güçtedir” diye konuştu.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? İsrailli bakandan Türkiye tepkisi Murat Ülker Patiswiss krizini değerlendirdi