Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor?

Emekli banka promosyon ücretleri ağustos ayında da gündemde. Emekli maaşlarına yapılan zamla birlikte bankalar arası emekli promosyon yarışını hızlandırdı. Bankalar emekli promosyonlarını güncellerken tutar, 20 bin TL'ye dayandı. Peki, hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Galerinin tamamı için tıklayınız


Emekli banka promosyon ücretlerinin ağustos itibarıyla güncellenmesiyle birlikte, hangi bankanın ne kadar promosyon vereceği ve promosyon başvurularının nasıl yapılacağı, emekli olan yüz binlerce vatandaşın gündeminde. Emekli maaşına temmuz zammı ve en düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya çıkarılmasıyla bankalar arası emekli promosyon yarışı da kızıştı. Bu yılın mart ayında SGK, emekli promosyonları ile ilgili 19 banka ile anlaşma yaptı ve promosyon ödemeleri iki katına çıkarılarak 8 ila 12 bin lira arasında belirlendi. Temmuz ayı ile birlikte birçok banka emeklilere ödenen promosyon tutarlarını artırdı. Bugün emekli maaşına göre bankaların ödedikleri promosyon tutarı 18 bin liralara kadar çıkıyor.

'Meclis İdare Amiri' Özalan'dan kürsüdeki Şık'a yumruk Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kapanış seremonisinden görüntüler Ters Yüz 2 dünya çapında 1 milyar doları aştı Çanakkale yangınında 21 saat geride kaldı Emekli promosyonu 20 bin TL'ye dayandı Süper Ay ve kısmi ay tutulması Türkiye'den görüntülendi