Voyager Digital'in Binance'e satışını mahkeme durdurdu

ABD'de iflas eden kripto para platformu Voyager Digital'in, Binance US'e satışı mahkeme tarafından durduruldu

ABD'de mahkeme, bu yaz Temmuz ayında iflas başvurusunda bulunan ve hükümetin Binance US'e satılmasını önerdiği Voyager Digital'in satışını beklemeye aldı. Mahkeme belgelerine göre, ABD Bölge Yargıcı Jennifer Rearden Pazartesi günü ABD hükümetinin Voyager'ın yakın zamanda onaylanan iflas planının temyizi için bekleme talebini kabul etti. 

Anlaşma, geçen yıl iflas yasasına başvurduğundan bu yana iflastan çıkmaya ve müşterilerine geri ödeme yapmaya çalışan Voyager için bir darbe niteliğinde. Binance'in ABD koluna önerilen satış yaklaşık 1 milyar dolar değerinde ve bu miktar öncelikle Voyager'ın müşteri hesaplarının değerini yansıtıyor. Şirketin paylaştığı bir Tweet'e göre, Voyager iflastaki müşterilerin çıkarlarını savunan resmi alacaklı komitesi durumu analiz ediyor. 

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi