Atlatma'nın fragmanı

Netflix, Prens Andrew'un Newsnight programına verdiği meşhur röportajın perde arkasını anlatan Atlatma (Scoop) filminden yeni bir fragman yayınladı. Film 5 Nisan'da izleyicilerle buluşacak

This browser does not support the video element.

Netflix'in, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'un 2019'daki meşhur Newsnight röportajını konu aldığı Atlatma'dan (Scoop), yeni bir fragman yayınlandı.

BBC'nin Prens Andrew'un hüküm giymiş Jeffrey Epstein ile olan arkadaşlığı hakkındaki bomba etkisi yaratan röportajı nasıl elde ettiğine odaklanan filmde Gillian Anderson, ünlü röportajı gerçekleştiren Emily Maitlis'i canlandırıyor.

Film, Sam McAlister'ın bu röportajı konu alan ve belgesellere de ilham olan Scoops: The BBC’s Most Shocking Interviews from Steven Seagal to Prince Andrew kitabını temel alıyor. Prens Andrew'a Rufus Sewell, McAlister'a Billie Piper hayat verirken, yönetmen koltuğunda Philip Martin oturuyor. Atlatma, 5 Nisan'da izleyicilerle buluşacak.

Atlas'tan fragman Kimler Geldi Kimler Geçti'den ilk fragman Kuş Uçuşu final sezonu fragmanı The Penguin fragmanı Kuş Uçuşu 3. sezondan ilk klip Jennifer Lopez, Atlas rolünde