Evde sıkılmak mümkün olmayacak

Kapanma günlerinde BluTV

The Night Of

Riz Ahmed’in En İyi Erkek Oyuncu Emmy Ödülü aldığı, sekiz bölümlük mini dizi, Schindler’in Listesi’nin yazarı Steven Zailian ve The Wire’ın yaratıcılarından Richard Price’ın eseri. Felekten bir gece çalmak için dışarı çıkan genç adamın gece sonunda cinayet zanlısı olarak tutuklanmasıyla birlikte hayatının nasıl kabusa döndüğünü anlatıyor.

Sr. Avila

Ailesiyle birlikte orta halli bir banliyöde yaşayan sigortacı bir adamın, kiralık katil olarak bir suç örgütüne karışması ve yaşadığı çifte hayatı anlatan dizi, çoğunlukla Amerikalıların gözünden izlediğimiz Meksika’daki suç dünyasını Meksikalıların gözünden anlatması bakımından ilginç. Çok da beğenilmiş ki dört sezonu var.  
Dublin Murders

Dublin Murders

Tana French’in Ormanın Derinliklerinde Bir Şey Var ve Benzerlik romanlarından uyarlanan dizi, cinayet soruşturması için görevlendirilen Dedektif Bob Railey ve ortağı Cassie Maddox’un kendilerini iç içe geçen olaylar zincirinde bulmalarını konu alıyor. Sekiz bölüm.

Entourage

Yükselen Hollywood yıldızı Vincent Chase (Adrien Granier) ve çocukluk arkadaşlarının fırlama, muzip ve eğlenceli maceralarını konu alan, altı Emmy ve bir Altın Küre ödüllü komedi dizisi Entourage, sekiz sezonu ve tüm bölümleriyle BluTV’de. İzlemeyenler için fevkalade, izlemeyenler için fevkaladenin fevkinde bir öneri. Ayrıca dizi bittikten sonra doyamayanlar için çekilen film de platformda.
Ramy

Ramy 

Başrol oyuncusu Ramy Youssef’a Komedide En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre kazandıran dizi, ABD’de batılı yaşam tarzı ve gelenekleri arasında sıkışıp kalan Müslüman cemaatinin yaşamının esprili ve duyarlı bir anlatımı. 10’ar bölümlük iki sezonu var.

Killing Eve

Jodie Comer tarafından canlandırılan Villanelle, İngiliz istihbaratı tarafından aranan bir suikastçıdır. Eve Polastri (Sandra Oh) peşine düşünce, ikili arasında aşk/nefret arasında gidip gelen yakın bir ilişki gelişir. Popüler dizinin fanları arasında Prens William ve Taylor Swift gibi ünlülerin de olduğu biliniyor. Villanelle’in giysileri ise moda dergilerinin gözdesi. Sekizer bölümlük üç sezon platformda, dördüncüyü de kısmetse 2022’de izleyeceğiz.

Salisbury Poisonings

Rusların yollarına çıkanı zehirleme huyuna gerçek hayattan bir örnek. Küçücük bir kasabada 2018’deki çift taraflı ajan Sergei Skripal ve kızı Yulia’ya yönelik suikast girişiminin ardından uluslararası güvenlik krizine kadar uzanan olayları anlatıyor. Dört bölümlük dizi, “novichok” isimli bir toksik madde zehirlenmelerinin yerel bölge halkının üzerindeki etkilerini ve Salisbury şehrinin benzeri görülmemiş bir olayla karşılaştığında gösterdiği olağanüstü kahramanlığı da gözler önüne seriyor. Başrollerinde Anne – Marie Duff ve Rafe Spall’in yer alıyor.

Search Party

Dori Sief (Alia Shawkat) hayatının yönünü çizememiş ve sıradanlığından sıkılmış 20’li yaşlarında genç bir kadındır. Efendi bir çocuk olan, bir ayrılıp barıştığı erkek arkadaşı Drew, biri gay diğeri oyuncu olan iki arkadaşıyla beraber, iyi eğitimli, tuzu kuru şehirliler olarak yaşamaktadırlar. Eski arkadaşı Chantal’ın ortadan kaybolmasının ardından Dory bu olayın peşine düşmeye karar verir. 10 bölümlük üç sezon ama bölümler yarım saatten kısa.
Condor

Condor

Genç CIA ajanı Joe Turner (Max Irons) teröristleri belirlemeye yardımcı olan bir algoritma geliştirir. Ekibinin tamamı suikaste uğrayınca, kaçmaya karar verir. Hayatta kalmanın yanı sıra, Amerikan hükümetinin gizli tezgahlarını da ortaya çıkarmaya çalışan ajanımızın etrafında güveneceği pek kimsesi yoktur. Kendisini CIA’e sokan amcası Bob Partridge (William Hurt) ve en yakın arkadaşına sığınır. Ancak, Joe ne yazık ki en yakınlarının düşmanları olduğunu görecektir. 1975 yapımı Akbaba’nın Üç Günü filminden ve James Grady’in kitabından uyarlama olan dizinin üçüncü sezonunun Ağustos 2021’de yayınlanması bekleniyor. 10’ar bölümlük iki sezon platformda.
Derleyen: Defne Akman
Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi