Hafta sonu için ekran önerileri

Özür dilerim - Disney+

Yol Arkadaşım filmleriyle çok sevilen Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ikilisinin yeni komedi filmi Özür Dilerim, borç içerisinde yüzen deniz feneri bekçisi Erkin’in, borçlarını ödeyebilmek için kalplerini kırdığı kardeşi ve eski nişanlısının gönlünü alma çabalarını konu alıyor. İbrahim Büyükak’ın yazıp yönettiği ve başrolü üstlendiği filmde Oğuzhan Koç, Gizem Karaca, Yeliz Kuvancı, Mert Turak ve Metin Coşkun gibi oyuncular yer alıyor. Şahan Gökbakar, Gülse Birsel ve Ata Demirer’in son filmlerinden sonra Özür Dilerim de Disney+’a özel yapılmış yerli filmlerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Greek Salad - Prime Video

Geçtiğimiz hafta düzenlenen dizi festivali SeriesMania’nın açılış dizisi, hiç bekletmeden Prime Video’da izleyiciyle buluşuyor. Yönetmen Cedric Klapisch, L’Auberge Espagnole (İspanyol Pansiyonu), Russian Dolls ve Chinese Puzzle filmlerindeki karakterlerin yıllar sonrasını ve günümüz çocuklarıyla maceralarını anlattığı sekiz bölümlük dizisiyle platformda yerini alıyor.

Longest Third Date - Netflix

Hinge adlı arkadaşlık uygulaması sayesinde tanışan Khani ve Matt için başta her şey yolunda gidiyordu. İlk buluşmalarında yavaş yavaş birbirlerini tanıyıp, ikincide olayların beklenildiği şekilde gelişmesinin ardından üçüncü buluşma için anlık bir kararla Kosta Rika gezisi düzenlerler. Ancak bu cennet görünümlü yerde tüm Dünya gibi onlar da Covid-19’u hesaba katmamışlardır. Tam kapanmadan dolayı tüm uçuş ve rezervasyonlar iptal edilince kendilerini eğlenceli ama bir o kadar sabır sınayan uzun bir süreçte bulurlar. Çiftin kamera karşısına geçip deneyimlerini ve yaşadıklarını aktardıkları bu keyifli reality-TV belgesel, 18 Nisan’da Netflix’te.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? İsrailli bakandan Türkiye tepkisi Murat Ülker Patiswiss krizini değerlendirdi