New York Times moda editörleri yazdı: Met Gala'da en çok ilgi gören 15 görünüm

Modanın en büyük gecesi Met Gala, bu yıl Karl Lagerfeld temasıyla düzenlendi. Geceye özellikle Lagerfeld'in ünlü kedisi Choupette'e göndermeli kıyafetleri tercih eden isimler damga vurdu. New York Times, moda editörleri gecenin enlerini seçti

Galerinin tamamı için tıklayınız

The Styles Desk / The New York Times

Met Gala olarak da bilinen Mayıs ayının ilk Pazartesi gününün davetli listesi, Anna Wintour'un kimi önemli gördüğüne dair bir Rorschach testi işlevi görüyor. Bu yılki katılımcılar arasında Kim Kardashian, Gigi Hadid ve Serena Williams gibi sık gelenlerin yanı sıra bazı yeni isimler de yer aldı: WNBA yıldızı ve yakın zamanda Rusya'da gözaltına alınan Brittney Griner, müzik sanatçısı Doja Cat ve şok edici bir şekilde Paris Hilton. (Daha önce hiç gitmemiş olması nasıl mümkün olabilir?)

Her yıl değişen kıyafet kuralı, bu kez Karl Lagerfeld'in 6,5 yıllık kariyerine adanmış olan defilenin temasına göre belirlendi. Birçok konuk siyah ve beyaz ya da Lagerfeld'in favori motifleri olan inci veya çiçeklerle süslenmiş takım elbise ve tasarımlar giydi. Bad Bunny, kumaş çiçeklerden oluşan bir eteği olan tam beyaz bir takım elbise tercih etti. Janelle Monáe halıda bir performans sergiledi ve Thom Browne ceketini çıkararak şeffaf bir çember eteği ortaya çıkardı. Doja Cat ve Jared Leto, Lagerfeld'in kedi dostu Choupette'e saygı duruşunda bulundu. Kylie Jenner, Gabrielle Union, Salma Hayek Pinault ve Pedro Pascal sıcak kırmızı renk içinde göze çarparken, Lil Nas X gümüş vücut boyasıyla gösteriyi çaldı.

Lagerfeld'in mirasına saygı gösteren pek çok harika elbise vardı, aslında sayılamayacak kadar çoktu. Ayrıca sadece harika görünen birçok tarz da vardı (Halle Bailey, Camila Morrone, Naomi Campbell, Keke Palmer ve Aurora James bunlardan sadece birkaçı). Bir hatırlatma: Aşağıdaki seçtiğimiz görünümler Met Gala'da en aşırı olan görünümler. En iyisi ya da en kötüsü olması gerekmiyor, sadece en aşırı olanlar.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? İstanbul'da sabah 04.00'te özel karşılama Bu ne ilk ne de son olacak Küresel ekonomi için neden önemli? Oscar'ın en iyi 19 tarzı