Oksijen'den İstanbul rehberi: 23 Eylül Cuma günü için öneriler

Yazdan kalan sıcak günler geride kalsa da Oksijen yağmurlu geçen eylülün son günleri için içinizi ısıtacak önerileri derledi

Yağmur Akpınar'dan kültür-sanat önerileri 

Gökhan Türkmen Konseri

Kariyerine birçok albüm sığdıran Gökhan Türkmen, konserlerine hız kesmeden devam ediyor. 23 Eylül’de Zorlu PSM’de gerçekleşecek ‘Kontekst’ adını verdiği konserini merakla bekliyoruz. Sevenlerine 360 derece sahne deneyimini yaşatacak olan şarkıcı, sürpriz konukları ile büyülü bir akşam yaşatacak.

Zerrin Tekindor’dan Toz

Zerrin Tekindor’un nefes kesici performansıyla izleyenleri kendine hayran bırakan “Toz”, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleminden çıkan tek kişilik bir oyun. Karşımıza yetişkin bir kadın olarak çıkan Handan’ın hikayesine nesiller arası bir yolculuğa çıkaran oyun 23 Eylül akşamı 19.00’da Fişekhane’de sahneleniyor. 

Selim Karakaya'dan podcast önerileri  

TeknoSeyir


Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden ve çeşitli platformlarda bu bilgileri paylaşan TeknoSeyir ekibi hazırlıyor. Haftalık Gündem Değerlendirmesi ve TeknoSeyir Muhabbet başlıklarıyla yayınlanan bölümler teknoloji takipçileri için iyi bir kaynak.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Rassal Yürüyüş

Her bölüm için rastgele seçilmiş kelimeler ve o kelimelerin etrafında başlayan bir sohbet düşünün. Bager Akbay ve Tevfik Uyar’ın sohbetleri o kelimelerden başlıyor ve sanat, felsefe, bilime kadar geniş bir çerçeveye yayılıyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Ekran önerisi

The Perfumier-Netflix

Kaybettiği koku duyusunu tekrar kazanmak için sıradışı yollara başvurmak zorunda kalan bir polisin hikayesini anlatan The Perfumier, Netflix’te. Almanya yapımı filmde, artık koku alamayan ve hayatının odağını bu duyuyu tekrar kazanmaya çeviren bir polis dedektifini izliyoruz. Mükemmel kokuya ulaşmak için ölümcül yollar deneyen bir parfüm ustasıyla yolu kesişince, kahramanımız izleyiciyi geren bir maceraya atılıyor.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi