Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı

96. Akademi Ödülleri’nde en sıkı yarışlardan biri En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilen Emma Stone ve Lily Gladstone arasındaydı. Washington Post, ödülü kazanan Emma Stone'un gecenin en büyük hayal kırıklığı olduğunu yazdı

Emma Stone’un En İyi Kadın Oyuncu Oscarı’nı kazanması birçok kişi tarafından gecenin en büyük hayal kırıklığı olarak değerlendirildi. Stone, Yorgos Lanthimos'un Poor Things adlı ‘Frankenstein’ filminde bilimsel yöntemlerle yeniden hayata döndürülen bir kadının garip ve coşkulu karakterini canlandırarak Akademi Ödülleri adaylığını almıştı. Ödülü kazandığı açıklanan Stone, sahneye yürürken elbisesinin fermuarı patladı. Stone, Ryan Gosling'in "I'm Just Ken" performansını izledikten sonra elbisesinin yırtıldığını söyledi.

İkinci Oscar’ını aldı

Stone zaferiyle ilgili olarak “Parçalarının toplamından daha büyük bir şey yapmak için bir araya gelen bir ekiple ilgili. Ödülü her bir oyuncu, her bir ekip üyesi ve bu filmin yapımına sevgilerini, ilgilerini ve zekâlarını katan her bir kişiyle paylaşmaktan büyük onur duyuyorum” dedi. Stone bu ödülle, 2017'de "La La Land "deki Mia rolüyle kazandığı en iyi kadın oyuncu ödülünün ardından ikinci Oscar'ını almış oldu.

En sıkı yarış

En İyi Kadın Oyuncu yarışının, bu ödül sezonunun başlarında Lily Gladstone’un da Emma Stone'un da en iyi ödülleri kazanmasıyla birlikte en çetin bir mücadelelerden biri olacağı kesindi. Ancak Oscar yaklaştıkça Gladstone en iyi kadın oyuncu ödülünün favorisi olarak ortaya çıktı. Martin Scorsese'nin "Killers of the Flower Moon" filmindeki performansının ardından Gladstone, 1920'lerde ailesi petrol hakları için vahşice hedef alınan bir Osage kadını olan Mollie Burkhart'ı canlandırdığı ödül sezonunda çığır açtı. Altın Küre ve Screen Actors Guild ödüllerini alan Gladstone, geçtiğimiz ay SAG ödülünü kazandığında ayakta alkışlandı. Stone, Oscar'ı kazandıktan sonra Gladstone'u da kutlayarak “Lily, bunu seninle paylaşıyorum. Sana hayranım” dedi.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi