Hafta sonu için podcast önerileri

Merak Listesi

Çağrı Küpeli kendi tabiriyle tam bir “öğrenir kalmak isteyen” karakter. Buradan yola çıkılan yayında bazen onun merak ettikleri, bazen de konukların anlattıklarıyla oldukça kapsamlı bir podcast’le buluşuyoruz.

Nereden dinlerim?  Apple ,Spotify

Pandora’nın Kutusu

İlişkilerden astrolojiye, travmalardan meditasyona kadar uzanan geniş bir içerikle karşı karşıyayız. Zeus’un bütün kötülükleri içine hapsettiği ama içinde umut da barındırdığı tarifiyle yola çıkılan yayında güncelden de uzak kalınmıyor.

Nereden dinlerim? AppleSpotify

Sapien

Tarih, bilim, teknoloji, siyaset ve birçok benzer alandaki içerikler bu yayında bir araya geliyor. Sinan Canan, Pelin Batu gibi isimlerin konuk olduğu bölümlerin yanında özel seriler de ilgi çekici.

Nereden dinlerim? AppleSpotify

Uyku Hikayeleri

Bu yayında çocuklar için meditatif hikayeler bir araya getiriliyor. Uyku saatlerinin daha keyifli ve kolay hale gelebilmesi için uzman psikologlar tarafından hazırlanan hikayeler, ebeveynlerin de işini kolaylaştırabilecek türden.

Nereden dinlerim? AppleSpotify
Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi