Barbie'den ilk uzun fragman

Barbie diyarından kovulan ve kendisini bir anda gerçek dünyada bulan Barbie’nin macera ve eğlence dolu hikâyesini konu alan ve 21 Temmuz’da vizyona girecek olan Barbie'den ilk uzun fragman yayınlandı

This browser does not support the video element.

Yılın beklenen yapımlarından Barbie'nin ilk uzun fragmanı yayınlandı. Greta Gerwig'in senaryosunu Noah Baumbach'la birlikte kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği film 21 Temmuz'da vizyona girecek.

1990’lardan bu yana dünyanın en çok satan oyuncaklarından olan Barbie, beyazperde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Barbie hayranlarının merakla beklediği filmde, Barbie rolünü Bombshell ve I, Tonya filmlerindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Margot Robbie canlandırırken, Barbie’nin sevgilisi Ken rolünde ise bugüne kadar La La Land ve Half Nelson gibi pek çok başarılı filmde adından sıkça söz ettiren yakışıklı aktör Ryan Gosling yer alıyor.

Robbie ve Gosling’e eşlik eden oyuncular arasında pek çok başarılı isim bulunuyor. America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell, Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlin ve Oscar ödüllü Helen Mirren filmin diğer oyuncuları arasında.

Filmde Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın mükemmel kadın imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür.

The Watchers fragmanı Deadpool & Wolverine'den yeni fragman Trap'ten ilk fragman Transformers One'dan ilk fragmanı Speak No Evil'dan ilk fragman 'Artık yalnız değilim'