Hellboy The Crooked Man fragmanı

Hellboy: The Crooked Man filmine ait yeni bir fragman yayımlandı. Başrolde Jack Kesy'nin bulunduğu ve Mike Mignola'nın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan bu filmin yönetmenliğini Brian Taylor üstleniyor

This browser does not support the video element.

2024 San Diego Comic-Con etkinliğine özel Hellboy: The Crooked Man filminden yeni bir fragman yayımlandı. Hellboy evreninin bu en yeni uyarlaması, serinin ilk korku filmi olma özelliğini taşıyor.

Bu ayın başında yayımlanan ilk fragmanın ardından gelen yeni fragman, ana karakter Hellboy'u canlandıran Jack Kesy'nin yanı sıra Jefferson White ve Adeline Rudolph gibi oyuncuları da tanıtıyor. Filmin yönetmenliğini Brian Taylor üstlenirken, senaryo Mike Mignola ve Chris Golden tarafından yazıldı. Taylor’ın senaryoya kendi yorumunu kattığı belirtiliyor.

The Crooked Man, çizgi romandaki tasvirine sadık kalınarak beyaz perdeye aktarılıyor. Uzun boylu, çizgi romandaki şapkalı, dağınık sakallı ve ürkütücü görünümüyle karakter, şimdiye kadarki Hellboy filmlerinin en korkutucu kötü karakteri olarak nitelendiriliyor. Çizgi romanda Jeremiah Witkins olarak bilinen bu karakter, Appalachia’nın ilk yerleşimcilerinden biri olarak tanıtılıyor ve şeytani güçlere sahip bir varlık olarak tasvir ediliyor.

Film, 27 Eylül 2024 tarihinde birçok ülkede vizyona girecek. Ancak Türkiye'de gösterime girip girmeyeceği veya hangi tarihte çıkacağı henüz belli değil.

Wolf Man fragmanı The Outrun fragmanı Gladyatör 2'den ilk fragman Deadpool & Wolverine'den fragman Anthony Hopkins'li Antik Roma dizisi Venom 3 ilk fragmanı