Robert Pattinson, Amy Adams ve Robert Downey Jr, Average Height, Average Build'da buluşuyor

Succession dizisinin yapımcısı ve The Big Short, Don't Look Up gibi filmlerin yönetmeni Adam McKay'in yeni filmi Average Height, Average Build'in kadrosunda Robert Pattinson, Amy Adams ve Robert Downey Jr. gibi isimler başrolü paylaşacak

The Big Short, ViceDon't Look Up gibi filmlerin yönetmeni, SuccessionThe MenuDead to Me'nin yapımcısı Adam McKay, yeni projesi bol yıldızlı bir kara komedi filmi olan Average Height, Average Build ile beyazperdeye geliyor. Kara para üzerinden gelişecek filmin oyuncu kadrosunda Robert PattinsonAmy AdamsRobert Downey Jr.Forest Whitaker ve Danielle Deadwyler gibi isimler yer alacak. 

Robert Downey Jr.
Demir Adam (2008)

Filmin konusu ise şöyle:

Robert Pattinson cinayetlerden daha kolay sıyrılabilmek adına yasaları değiştirmek için Amy Adams'ın hayat verdiği bir lobicinin yardımını alan seri katil Mr. Smith'i canlandırıyor. Robert Downey Jr. ise silahını bırakmasına rağmen, gerçek amaçlarını örterek bir tür Washington figürüne dönüşen Mr. Smith'in takipçisi emekli polis olarak rol alacak. 

Amy Adams
Çelik Adam (2013)

2024 yılında vizyona girecek olan The Batman Part II için hazırlıklarını sürdüren Robert Pattinson, Adam McKay’in yeni filminde de başrol rolünde olacak. Film ile ilgili detayların önümüzdeki hafta belli olması bekliyor.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi Dünya buna hazır değil Ödemden kurtulmanın 7 etkili yolu