Ters Yüz 2 yılın rekorunu kırdı: 724 milyon dolarla Dune'u geçerek yılın en çok hasılat yapan filmi oldu

Geçtiğimiz hafta 155 milyon dolar hasılatla 2024 yılının en büyük açılışını gerçekleştiren Disney ve Pixar'ın Ters Yüz 2 filmi bu hafta elde ettiği 100 milyon dolar hasılatla Dune'u geçerek yılın en çok hasılat yapan filmi oldu

Galerinin tamamı için tıklayınız

Disney ve Pixar'ın devam filmi Ters Yüz 2 bugüne kadar Kuzey Amerika'da 355 milyon dolar, dünya genelinde ise 724 milyon dolar hasılat elde ederek bir önceki rekorun sahibi Dune'u geride bıraktı (yurt içinde 282 milyon dolar ve dünya çapında 711 milyon dolar). Bu hızla giderse, yakında 2024'ün dünya çapında 1 milyar doları geçen ilk filmi olacak.

Ters Yüz 2, yurtiçinde herhangi bir animasyon filminin en büyük ikinci hafta sonu başarısını elde etti ve Avengers, Star Wars ve Jurassic World serileri gibi dev filmlerin ardından yedinci en büyük film oldu. İkinci gösteriminde 93 milyon dolar hasılat elde eden Barbie'den bile daha fazla kazandı.

Papa 14. Leo'nun Türkiye ziyaretinden kareler Topkapı Sarayı'nın tarihi saat koleksiyonu ilk kez ziyaretçilerle buluşuyor İşte platformun kasım ayında en çok izlenen 10 dizisi Dünyadan ve Türkiye'den 10 Kasım manzaraları İmara açılma riski altındaki 24 kıyı noktası Papa Leo'nun Sultanahmet Cami ziyaretinden kareler