2026 Dünya Kupası formatında değişikliğe gidildi

FIFA, 2026 yılında Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Meksika'nın ortaklaşa düzenleyeceği Dünya Kupası'nın formatında yapılan değişikliği resmi olarak duyurdu

FIFA 2026 yılında Dünya Kupası, Amerika Birleşik Devletleri, Meksika ve Kanada ile ortaklaşa düzenleyecek. 2026 Dünya Kupası'na dair yapılan değişikliklerden sonra Dünya Kupası'nda 16'sı Avrupa'dan olmak üzere 48 takım yer alacak.

Bu takımlar dörtlü gruplar halinde 12 grupta mücadele edecek. Her grubu ilk iki sırada tamamlayan takımlar ve en iyi üçüncü olan sekiz takım son 32 takım arasına adını yazdıracak. 39 gün boyunca sürecek olan turnuvada 104 maç oynanacak. 2026 Dünya Kupası'nda final mücadelesi 19 Temmuz 2026'da oynanacak.

Tahran sakinleri bedel ödeyecek hem de çok yakında İzmir'de belediye işçilerinin grevi sona erdi İsrail İran'ın Şahrud bölgesindeki füze motoru üretim tesisini vurdu Nihat Genç entübe edildi Seferihisar'da 1 mahalle tahliye edildi Sabah kalkınca mı yoksa yatmadan önce mi duş alınmalı?