Fenerbahçe Beko EuroLeague'de 6. kez Final Four’da

EuroLeague play-off serisi beşinci maçında Monaco'yu uzatmalarda 80-79 yenen Fenerbahçe Beko altıncı kez Final Four'a yükseldi. Sarı-lacivertliler, organizasyonda beşinci maçı deplasmanda kazanan ilk takım oldu. Fenerbahçe Beko yarı finalde Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile karşılaşacak

Turkish Airlines EuroLeague play-off çeyrek finalinde Monaco'yu uzatmada 80-79 yenen Fenerbahçe Beko, seriyi 3-2 kazanarak Final Four'a yükseldi. Fenerbahçe Beko, play-off turu beşinci ve son maçında AS Monaco’ya konuk oldu. Normal süresi 70-70 eşitlikle tamamlanan maçtan uzatma bölümü sonunda 79-80 galip ayrılan sarı-lacivertli takım, bu sonuçla play-off serisinde rakibine 3-2 üstünlük kurdu ve adını altıncı kez Final-Four’a yazdırdı. 

Final-Four organizasyonu 24-26 Mayıs tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek. Fenerbahçe Beko yarı finalde, başantrenörlüğünü Ergin Ataman'ın yaptığı Yunanistan'ın Panathinaikos AKTOR takımıyla karşılaşacak.

Play-off sisteminde 5. maça kalan serileri bugüne dek hep ev sahibi takımların kazandığı EuroLague'de Monaco'yu 80-79 yenen Fenerbahçe Beko tarihe geçti. Sarı-lacivertli ekip, organizasyonda beşinci maçı deplasmanda kazanan ilk takım oldu. Bugüne kadar 5. maça kalan 19 eşleşmede de ev sahibi takım, saha ve seyirci avantajını kullanarak rakiplerini elemişti.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? İsrailli bakandan Türkiye tepkisi Murat Ülker Patiswiss krizini değerlendirdi