Sivassporlu Manaj kadınlardan özür diledi: Pankartta ne yazdığını bilmiyordum, sizin bedeniniz sizin kararınız
Sivassporlu futbolcu Manaj, Fenerbahçe maçı öncesinde taşınan ve tartışma konusu olan 'Normal olan normal doğum' pankartı nedeniyle kadınlardan özür diledi. Pankartta ne yazdığını bilmediğini belirten Manaj, "Bütün kadınlardan özür dilerim, sizin bedeniniz ve sizin kararınız" ifadelerini kullandı
Sivasspor-Fenerbahçe maçında açılan 'Doğal olan normal doğum' pankartını taşıyan futbolculardan Rey Manaj, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Manaj, "Birkaç gündür birçok kadın takipçimden mesaj aldım, maç öncesi taşıdığımız pankarttan dolayı ve ne yazıldığı hakkında bir bilgim yoktu. Kendi adıma bütün kadınlardan özür dilerim, sizin bedeniniz ve sizin kararınız" ifadelerini kullandı.
Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesi futbolcular sahaya “Doğal olan normal doğum, Tıbbi olarak zorunlu olmadıkça sezeryan sağlıklı değildir” pankartıyla çıkmıştı. Futbolcuların bu pankartla sahaya çıkması tepkilere yol açmıştı.