Yarı final ilk maçında kazanan yok: Kupada MKE Ankaragücü ile Beşiktaş 0-0 berabere kaldı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş Eryaman Stadyumu’nda karşılaştı. Mücadele golsüz beraberlikle tamamlandı. Bu maçın rövanşı 7 Mayıs'ta Tüpraş Stadı'nda oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş 0-0 berabere kaldı. Ankara Eryaman Stadı'nda oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı.  İki takım arasındaki rövanş karşılaşması, 7 Mayıs'ta Tüpraş Stadı'nda oynanacak.

Morutan sakatlandı

MKE Ankaragücü'nde 81. dakikada hava topu mücadelesinde yere dengesiz basarak sakatlanan Morutan, acı içinde yerde kaldı.

Rumen futbolcu sahayı sedyeyle terk etti.

MKE Ankaragücü taraftarı tribünleri doldurdu

MKE Ankaragücü taraftarı, karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, 20 bin 500 kapasiteli stadın tamamını doldurdu.

MKE Ankaragücü taraftarları tribünde dev Türk bayrağı açtı. Beşiktaş taraftarı ise maçı statta izleyemedi. Bu sezon lig maçında deplasman tribününde takımını destekleyebilen siyah-beyazlı taraftarlar, İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği kupa maçında yer almadı.

Ligdeki maça göre iki takımda ikişer değişiklik 

Beşiktaş'ta teknik sorumlu Serdar Topraktepe, takımını 2 değişiklikle sahaya sürdü. Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmada Topraktepe, Trendyol Süper Lig'de geçen hafta yine MKE Ankaragücü ile yaptıkları maçın ilk 11'inde, biri zorunlu 2 değişikliğe gitti. Sakatlığı bulunan genç oyuncu Serkan Emrecan Terzi'nin yerine Umut Meraş, MKE Ankaragücü karşısında ilk 11'de görev aldı. Topraktepe, kalede ise Ersin Destanoğlu'nu yedeğe çekip sakatlığı düzelen Mert Günok'u görevlendirdi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu da bu maçta kadrosunda 2 değişiklik yaptı.Ligdeki Beşiktaş maçının 11'inde oynayan Kazımcan Karataş ile Ali Kaan Güneren yedek kulübesinde yer alırken, bu isimlerin yerine Atakan Çankaya ve Flips forma giydi.Sarı-lacivertlilerde sakatlığı düzelen kaleci Ertaç Özbir ise 50 gün sonra maç kadrosuna dahil edildi.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? İsrailli bakandan Türkiye tepkisi Murat Ülker Patiswiss krizini değerlendirdi