Nebati ile yolcular arasında 'rötar' tartışması: Seçimi AK Parti kazandı hazmedin kardeşim

Türk Hava Yolları'nın (THY) Ankara-İstanbul uçağında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile yolcular arasında 'rötar' tartışması yaşandı. Nebati tartışma sırasında "Seçimi AK Parti kazandı, Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı, hazmedin kardeşim" şeklinde konuştu

Hava şartları nedeniyle rötar yaptığı duyurulan uçağın Bakan Nebati nedeniyle bekletildiğini düşünen bazı yolcular uçağın rötar yapmasına tepki gösterdi.

Nebati ise yolcularla tartışma sırasında "Seçimi AK Parti kazandı, Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı, hazmedin kardeşim" dedi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Nebati'nin sözleri sonrası "Bakın, böylesi bir pişkinliği, böylesi bir utanmazlığı dünyanın başka hiçbir yerinde göremezsiniz!" şeklinde konuştu.

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ise uçakta tartışmanın olduğu anların yer aldığı videoyu paylaşarak "Seçimi kazandınız ama 85 milyonun gönlünü bir türlü kazanamadınız" sözlerini kaydetti.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi