Serbest bırakılan Dilan Polat: Unutulmak istiyorum

Beşiktaş'taki bir eğlence mekanındaki görüntüleri üzerine haklarında "hayasızca hareketler" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve sonrasında serbest bırakılan Dilan Polat yaptığı paylaşımda "Unutulmak istiyorum, tek istediğim bu. Dışarısı çok zormuş" dedi

Haklarında "hayasızca hareketler" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Serbest bırakılmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Dilan Polat şu ifadeleri kullandı:

Kötü bir gündü dün. O an bir anlık sevgiyle yanağından öpmek isterken denk geldi. Ben iyi değilim. Çok ciddi travmalarım var. Ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum. Dün biraz kısmi felç geçirdim. 3 kere bayılmışım, çok zordu. Unutulmak istiyorum, tek istediğim bu. Dışarısı çok zormuş. Lütfen artık normal hayatımı yaşayabileyim"

Villası kesici tel örgülerle çevrili olduğundan giremedik Kayıp Narin'in cansız bedeni bulundu Erzurum'a mevsimin ilk karı yağdı: Hava sıcaklığı 10 derece birden düştü PM sigara grubuna zam Amca Salim Güran beni ve ailemi öldürmekle tehdit etti Yeşil pasaport bundan sonra ayrıcalık olmaktan çıkacak mı?