Tanju Özcan'dan yeni MYK mesajı: Bu liste bir hodri meydan çıkışıdır

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisi CHP'nin yeni MYK'sıyla ilgili, "CHP’nin yeni MYK'sını inceledim, ben ve benim gibi değişim isteyenler de payını almıştır. Bu liste bir hodri meydan çıkışıdır" dedi.

CHP'de, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin ardından yeni parti yönetimi belirlendi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, hafta sonu düzenlenen Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından 14 kişiden oluşan yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) listesini dün açıkladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise listenin açıklanmasının ardından yaptığı paylaşımda, "CHP’nin yeni MYK'sını inceledim. 1-2 isim dışındaki arkadaşların isimlerin Faik Öztrak, Tuncay Özkan, Oğuz Kaan Salıcı ve Engin Özkoç tarafından belirlendiği mesajını aldım. Bu mesaj başta Sayın Ekrem İmamoğlu'na verilmiştir. Ben ve benim gibi değişim isteyenler de payını almıştır. Bu liste bir HODRİ MEYDAN çıkışıdır. Siyasi bir resttir… Ben bu resti görüyorum… Mevzu memleket ise koltuk teferruattır!" ifadelerini kullandı.

İşte ilçe ilçe İstanbul'un zemin haritası İstanbul'da 6,2 büyüklüğünde deprem Pınar Eczacıbaşı hayatını kaybetti Adile Naşit'in yeğeni Naşit Özcan vefat etti Mustafa Kemal Atatürk sergisi hiç görülmemiş fotoğraflarla İstanbul’da açıldı Biniş kartı ve check-in tarih oluyor