2023 yılına damga vuran teknolojik ürünler

İnanılmaz yeniliklerin, teknolojide büyük ilerlemelerin ve elbette çok havalı aletlerin olduğu bir zamanda yaşıyoruz. Yapay zekalı akıllı cihazlardan, her zaman üzerinizde taşıyabileceğiniz dahiyane cihazlara kadar işte 2023 yılına damga vuran o teknolojik ürünler

Galerinin tamamı için tıklayınız

Beats Studio Buds

Kristal netliğinde ses ve 36 saate kadar pil ömrü sunan Beats Studio Buds kablosuz kulaklıklar iyi seviyede bir ses deneyimi sunuyor.

Studio Buds'taki mikrofonlar, kabloları sarkıtmadan sadece net ve baslı müzik dinlemenizi değil, aynı zamanda arama yapabilmenizi de sağlıyor. Apple ve Android cihazlarla tek dokunuşla eşleştirme özelliği sayesinde, kaybolmaları halinde bulmanıza yardımcı olması için kulaklıklar için kolayca bir Hesabımı Bul özelliği ayarlayabilirsiniz.

Tasarımı da bir başka dikkat çeken nokta. Üç farklı renk seçeneğinin bulunması ve kulaklarınıza uyacak şekilde kişiselleştirebilmesi için dört boyutta kulaklık ucu seçeneğiyle birlikte sunulması da önemli.

Hasar sabah ortaya çıktı Diyarbakır Kulp'taki arkeolojik kazıda bulunan gömülü çocuk sayısı 60'a yükseldi Topkapı Sarayı'nda gece turları Türkiye'de acı ayrılığa rağmen gurur hakim Yerleşim yerlerine sıçraması engellendi Demiral bir başyapıtsa, Günok da bir sanatçı