04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Giriş: 31.12.2023 12:53 | Son Güncelleme: 31.12.2023 12:54

2023 yılına damga vuran teknolojik ürünler

İnanılmaz yeniliklerin, teknolojide büyük ilerlemelerin ve elbette çok havalı aletlerin olduğu bir zamanda yaşıyoruz. Yapay zekalı akıllı cihazlardan, her zaman üzerinizde taşıyabileceğiniz dahiyane cihazlara kadar işte 2023 yılına damga vuran o teknolojik ürünler
2023 yılına damga vuran teknolojik ürünler - Resim: 1

Beats Studio Buds

Kristal netliğinde ses ve 36 saate kadar pil ömrü sunan Beats Studio Buds kablosuz kulaklıklar iyi seviyede bir ses deneyimi sunuyor.

Studio Buds'taki mikrofonlar, kabloları sarkıtmadan sadece net ve baslı müzik dinlemenizi değil, aynı zamanda arama yapabilmenizi de sağlıyor. Apple ve Android cihazlarla tek dokunuşla eşleştirme özelliği sayesinde, kaybolmaları halinde bulmanıza yardımcı olması için kulaklıklar için kolayca bir Hesabımı Bul özelliği ayarlayabilirsiniz.

Tasarımı da bir başka dikkat çeken nokta. Üç farklı renk seçeneğinin bulunması ve kulaklarınıza uyacak şekilde kişiselleştirebilmesi için dört boyutta kulaklık ucu seçeneğiyle birlikte sunulması da önemli.

2023 yılına damga vuran teknolojik ürünler - Resim: 2

Ikea Vappeby duş hoparlörü

Bu küçük Bluetooth hoparlör, duşta müzik dinlemek isteyenler için ideal. Tamamen su geçirmez, ucuz ve üç farklı renkte geliyor. Hatta stereo ses için iki tanesini eşleştirebilirsiniz.

Daha da iyisi ise yüzde 50 ses seviyesindeyken Ikea Vappeby duş hoparlörü tam şarjla 80 saate kadar pil ömrü vaat ediyor.

2023 yılına damga vuran teknolojik ürünler - Resim: 3

Canon Powershot V10

YouTube kanalınızı büyütmek ve video kayıtlarınızı 4K'ya yükseltmek istiyorsanız Canon Powershot V10 uygun bir çözüm olabilir.

211 gram ağırlığında ve 4K UHD CMOS'ta geniş açılı 19 mm formatında çekim yapabiliyor. Elektronik rüzgar korumalı dahili stereo mikrofonlara, geri çekilebilir bir ekrana ve standa sahip. Küçük yapısı sayesinde rahatça taşınabiliyor.

2023 yılına damga vuran teknolojik ürünler - Resim: 4

Philips Signe zemin lambası

Yeni bir aydınlatma çözümü arıyorsanız Philips Signe zemin lambasına göz atabilirsiniz. Minimal tasarımı ve tamamen kontrol edilebilir gradyan aydınlatma imkanı sunuyor.

Hue uygulamasını, sesli komutları veya akıllı aksesuarları kullanarak lambayı kontrol edebilirken ışık hattı boyunca hangi renkleri kullanacağını söyleyebilirsiniz.