Elon Musk ve Stephen King mavi tik pazarlığında

Elon Musk'ın Twitter'da mavi tik kullanıcılarından aylık 20 dolar almayı planlandığının iddia edilmesinin ardından ünlü yazar Stephen King tepki gösterdi. 'Onlar bana ödeme yapmalı' diyen King'e Musk'tan cevap gecikmedi. Tesla ve SpaceX'in CEO'su King'e yanıt olarak, "8 dolara ne dersiniz?" dedi

Aralık 2021'de yaptığı bir açıklamada Elon Musk'a hayranlık duyduğunu söyleyen ünlü yazar Stephen King, Musk'ın Twitter'da mavi tik (onaylanmış hesap) karşılığında 20 dolar isteyeceği iddialarına tepki gösterdi.  

Twitter'da yaptığı paylaşımda, "Mavi tikimi korumak için aylık 20 dolar mı? S****, onlar bana ödeme yapmalı. Eğer bu hayata geçerse giderim" açıklamasını yaptı. King konunun para değil prensiple alakalı olduğunu belirtti. 

Musk ise King cevap olarak "Bir şekilde faturaları ödememiz gerekiyor. Twitter sadece reklamlara bel bağlayamaz. 8 dolara ne dersiniz?" dedi. 

"Botları ve trolleri yenmenin tek yolu bu"

Ardından King'e bir yanıt daha veren Musk, "Uygulama hayata geçmeden önce mantığını uzun bir şekilde açıklayacağım. Botları ve trolleri yenmenin tek yolu bu" açıklamasında bulundu. 

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi