Donald Trump, Mehmet Öz'ün önerisini espriyle yanıtladı: Kilo vermeye vaktim yok

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Pensilvanya Senato yarışında desteklediğini açıkladığı ünlü doktor Mehmet Öz'ün kendisine verdiği tavsiyeyi seyircilere anlatırken "kilo vermek için vakti olmadığını" söyleyerek espri yaptı

Bu hafta bir etkinlikte konuşan Eski ABD Başkanı Donald Trump, Dr. Mehmet Öz'ün kendisini sağlıklı bir yaşam tarzının tadını çıkarmak için kilo vermeye çağırdığını kaydetti.

İzleyicilere "208 pound (94 kilo) olduğuma inanabiliyor musunuz?" diye soran Trump, "(Kilom) şimdi belki biraz daha fazladır. Dr. Öz kilo vermeniz gerekiyor dedi. Ona 'Kilo vermeye vaktim yok' cevabını verdim'' dedi. 

Eski ABD Başkanı'nın tam olarak nerede konuştuğu belli değil fakat anlaşılana göre etkinlik, Trump'ın cumartesi günü Kuzey Carolina'da düzenlediği ve Dr. Öz'e desteğini resmen açıkladığı mitingden bir süre sonra gerçekleşti.

Trump, cumartesi günü Cumhuriyetçi Parti adayına desteğini duyurduğu resmi açıklamada, "Sağlığımın olağanüstü olduğunu bile söyledi, bu da onu daha çok sevmeme neden oldu (gerçi birkaç kilo vermem gerektiğini de söyledi!)" ifadelerini kullanmıştı.

Dr. Öz gelecek haftalarda gerçekleşecek eyalet Senato seçimlerinde diğer Cumhuriyetçilere karşı zorlu bir ön seçimle karşı karşıya. Öz başarılı olursa, kasımda yapılacak seçimlerde Demokrat Partili bir rakiple yarışacak.

Cumhuriyetçi partililer, Trump'ın Dr. Öz'e destek açıklamasına yanıt verdi. Cumhuriyetçiler, ünlü doktorun, seçmenleri rakip aday McCormick'ten caydırmak amacıyla trans çocukların kabulü ve kürtaj gibi konulardaki geçmiş açıklamalarına dikkat çekti.

Kaynak: Independent Türkçe

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? İsrailli bakandan Türkiye tepkisi Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı