Forbes Amerika'nın en zengin kadınlarının listesini yayınladı

Kadın ünlüler tarih yazıyor ve bu arada kendi şöhret ve servetlerinin kontrolünü ele geçiriyorlar. Forbes'un bu yılki listesinde sporcudan internet yıldızlarına birçok ünlü kadın yer aldı. İşte Forbes'un Amerika'nın En Zengin Kadınları listesindeki isimler

Galerinin tamamı için tıklayınız

Oprah Winfrey

Servet: 2.5 milyar dolar

Oprah Winfrey'in bu yılın başlarında Maui'de yaklaşık 900 dönümlük bir arazi satın alarak Hawaii adalarındaki 13 mülkünün yanı sıra Kaliforniya ve Wyoming'deki gayrimenkul portföyüne eklediği açıklandı. Medya patronu, 1987'den beri ilk kez, mezun olduğu Tennessee Eyalet Üniversitesi'ne dönerek mayıs ayında mezuniyet konuşmasını yaptı. En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandığı 1985 yapımı The Color Purple filminin Stephen Speilberg yönetmenliğindeki yeniden çevriminin yapımcılığını üstleniyor.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? İstanbul'da sabah 04.00'te özel karşılama Henry Cavill'ın yeni filmi gişede umduğunu bulamadı Bu ne ilk ne de son olacak Küresel ekonomi için neden önemli?