Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, Amazon Prime Video Türkiye'de yayında

Amazon Studios, dizi tarihinin en pahalı yapımı Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin ilk sezonu bugün itibarıyla Amazon Prime Video'da yayına girdi

Amazon Türkiye, dizinin ilk sezonu Türkiye'de ve tüm dünyada Prime üyelerine özel olarak haftalık yayınlanacağını duyurdu. Bugün ilk 2 bölümü gösterime giren dizinin ilk sezonunda toplamda 8 bölümü Amazon Prime üyeleriyle buluşacak.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin tüm bölümleri Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle sunulacak. Dizi, Orta Dünya tarihinin İkinci Devri'ndeki en büyük kahramanlık hikayelerini ilk kez ekranlara taşıyor.

Ayda sadece 7,90 TL karşılığında sunulan Amazon Prime programı kapsamında Prime üyeleri, Prime Video ile Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin yanı sıra aralarında Zaman Çarkı (Wheel of Time), The Boys, ve Tom Clancy's Jack Ryan gibi Amazon'a özel içeriklere hiçbir ek ücret ödemeden erişebiliyor.

Üyeler bu geniş içerik seçkisini Türkçe altyazı seçeneği ile primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV'lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla izleyebiliyor.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri fragmanı

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi